(Team) COACHing

Mijn coachingtrajecten helpen mensen en teams op weg met dingen die ze willen aanpakken om verder te kunnen groeien op het gebied van loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. One size fits nobody. Ieder mens heeft zijn eigen drijfveren en voorkeuren en zo benader ik dit ook in mijn coachingsaanpak. Tijdens een coaching intake kijken we met elkaar of coaching de oplossing voor jouw vraag. We bekijken wat je verwachting is, welk resultaat jij voor ogen hebt en wat je van mij en van jezelf verwacht.
Ik bied drie coachingstrajecten aan:

 • Krachtig verbinden met jezelf richt zich op persoonlijke ontwikkeling en het steviger staan in je visie.
 • Het coachingstraject Krachtig verbinden met je onderneming richt zich specifiek op jou als ondernemer in relatie tot jouw coachingsvraag. Tijdens dit traject groei je als ondernemer en als jij groeit, groeit je bedrijf ook.
 • Krachtig verbinden als team richt zich op de ontwikkelingsvraag van het team. 
KRACHTIG VERBINDEN MET JEZELF
In dit coachingstraject onderzoeken we waar je energie van krijgt waardoor je dichter bij je doel komt en waar je juist helemaal van leeg loopt en wat je hierdoor negatief beinvloedt. We onderzoeken jouw ideale omgeving en we kijken hoe je je omgeving kunt beïnvloeden. Durf jij te zeggen wat je echt wil?
KRACHTIG VERBINDEN MET JE ONDERNEMING
Dit coachingstraject richt zich op de analyse van jouw ontwikkelvraagstuk, waarbij we vooral gaan inzoomen op je eigen onderdeel hierin. Heb je bijvoorbeeld het idee dat je onderneming niet voldoende groeit en heb je geen creatieve ideeën meer, dan is er over het algemeen maar een ding dat we hiervoor nodig hebben en dat ben jijzelf.
KRACHTIG VERBINDEN ALS TEAM

Dit team traject richt zich op het vraagstuk van een team. We gaan op zoek naar de succesfactoren van jouw team en hoe je deze kunt vergroten of behouden. Hierbij zijn vertrouwen en samen kunnen reflecteren de belangrijkste factoren. 

WAT MAAKT MIJ UNIEK ALS COACH?
 • Niets is mij vreemd en alles mag gezegd worden
 • Ik beschik zelf over de nodige blauwe plekken en botbreuken 🙂 
 • Ik stel me kwetsbaar op
 • Ik daag je uit
 • Ik maak verbinding tussen hoofd en hart
 • Ik zet je aan het denken
 • Ik help je om scary shit, minder scary te maken

WIL JE ONDERZOEKEN OF IK DE COACH VOOR JOU BEN EN WIL JE AAN DE GANG MET JOUW SCARY SHIT? NEEM DAN CONTACT ME OP. BINNEN 24 UUR KRIJG JE ANTWOORD.  Social Media:

  E-mail:
  Enith@krachtigverbinden.nl

  Telefoon:
  0683642375

  Aangesloten: