IK GELOOF IN DE KRACHT VAN VERBINDEN, SAMEN ZIJN WE STERKER EN KUNNEN WE MEER BEREIKEN.

Enith, (ik) ben een gelukkig mens, die positief in de wereld staat, graag lacht, weet wat doorpakken is, niet schroomt om de dingen bij de naam te noemen. Ik word gelukkig van bijdragen aan het geluk van mijn gezin, familie, vrienden, mensen in mijn trainingen, klanten, dus gewoon mensen zoals jij en ik. Ik ben een enthousiast mens met passie, ben mezelf en nodig anderen uit om zichzelf te zijn. Dit doe ik met humor, kwetsbaarheid en respect. Verder ben ik pragmatisch, praktisch en speel in op het moment, geef het liefst feedback vanuit de kracht van de ander. Hierdoor ontstaat er veiligheid en vertrouwen in het contact. Mijn bedrijf heeft de naam Krachtig Verbinden gekregen omdat het bij mij past als mens. Ik geloof in de kracht van verbinden, samen zijn we sterker en kunnen we meer bereiken.

In het dagelijks leven ben ik professioneel trainer, coach en interimmer, ik werk voor mijn klanten, en de trainingsbureaus, die mij inhuren voor het geven van communicatetrainingen of trajecten die effect hebben op ontwikkeling en tevredenheid van de medewerker en de klant. Dit doe ik door de verbinding te leggen tussen het bestaansrecht van het bedrijf, de drijfveren van de medewerker en de beleving van de klant.

Voordat ik zelfstandig professioneel trainer werd heb ik ervaring opgedaan in het bedrijfsleven in verschillende rollen en functies. Ik heb in grote en kleine teams gewerkt, leiding gegeven aan verschillende disciplines, gewerkt als accountmanager voor het MKB.  Veranderingsprocessen meegemaakt en aan het roer gestaan van een verandering. Al deze ervaringen gebruik ik dagelijks in mijn trainingen, ik kan me daardoor goed inleven in de praktijk. Ik heb hierin een open blik, dit geeft veiligheid en vertrouwen. Ook ik weet dat de praktijk echt weerbarstiger is dan de theorie doet voorkomen. Dat maakt het wat mij betreft juist leuk en uitdagend. Het is ook de praktijk die mij geleerd heeft welke elementen in een training wel en juist minder werken.

Ik ben als trainer en als coach geregistreerd bij verschillende keurmerken omdat ik het belangrijk vind om samen te werken met andere professionals om van elkaar te leren en samen verder het vak te ontwikkelen. Tevens is kwaliteit een van mijn speerpunten, dat begint uiteraard bij mezelf. 

Tot slot nodig ik je graag uit om naar mijn pagina op LinkedIn voor referenties en meer informatie.

Social Media

E-mail:
Enith@krachtigverbinden.nl

Telefoon:
0683642375

Aangesloten bij: