Welkom medewerker

One size fits nobody, ieder mens is uniek en heeft zijn eigen drijfveren en voorkeuren. Als trainer vind ik het ongelooflijk belangrijk dat er een goede basis is en aandacht voor het individu. Deze basis heet vertrouwen. Ik doe er alles aan om samen deze basis te bouwen. In mijn trainingen merk ik dat mensen het fijn vinden dat ik recht uit het hart, open en enthousiast ben. Humor is key, ik heb inmiddels wel geleerd dat het lachen om je eigen valkuilen bevrijdend kan werken.

Ik ontwikkel trainingstrajecten die incompany worden gegeven waarbij ook de klant(beleving) betrokken wordt. Voor jou het voordeel dat je op je eigen werkplek getraind wordt samen met je collega’s en leer je de klant in te zetten als coach.

Ik vraag hierin ook om jouw hulp. Een belangrijk onderdeel in de voorbereiding is het ontwikkelen van het traject, hiervoor is jouw input van groot belang zodat de training goed aansluit op jullie praktijk.

Het trainingstraject bevat 3 thema’s:

De medewerker

In deze teamtraining staat de medewerker centraal: wie ben ik? wat vind ik belangrijk? Hoe kan ik leren om mijn boodschap goed over te brengen, hoe kan ik mensen, klanten beter begrijpen?
Ook past hierin een teamtraining om de samenwerking verder te ontwikkelen. Hier maak ik vaak ook gebruik van een persoonlijkheidstest en teamtest die inzicht geeft.

De klant

In deze teamtraining staat de klant centraal: wie is de klant? Wat vindt onze klant, hoe ervaart onze klant ons (de dienstverlening), klopt dit met wat wij uit willen dragen (missie)? Vanuit bijvoorbeeld het maken van een klantreis of leren van de feedback van de klant kunnen we samen nieuwe processen of aanpassingen maken.

Het bedrijf

In deze teamtraining staat centraal: wie zijn wij? Vanuit welke passie is het bedrijf gestart, waar ziet de klant dat in terug? Klopt de missie nog met de communicatie en de beleving van de klant?

Klik hier om in te loggen in de digitale leeromgeving

SOCIALMEDIA:

EMAIL:
enith@krachtigverbinden.nl

TELEFOON:
0683642375

AANGESLOTEN BIJ: